Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Για τις λίγες χιλιάδες των φανατικών οπαδών του Ο.Σ.Φ.Π. ουδείς ψόγος. Υποφέρουν από την ψιμυθιωμένη μονομανία της Επικράτησης. Απευθύνομαι όμως στους εκατοντάδες χιλιάδες καλόπιστους οπαδούς του, ρωτώντας: το πρωτάθλημα αυτό δεν προέρχεται άραγε από την ίδια αποκρουστική αφετηρία του κυνικού χωρίς αρχές ωφελιμισμού?Μιλάω για το ντόπινγκ αθλητών με στόχο τα προνόμια και τα μετάλλια. Δεν αποκαλύπτεται για ακόμα μια φορά η καλυμμένη απατεωνιά αθλητικών παραγόντων για να καρπωθούν χρήμα ή θέσεις και η ετσιθελική επιβολή Κόκκαλη?
Λυπάμαι πολύ γι΄ αυτή τη νοοτροπία που εξακτινώνεται στις ψυχές των παιδιών μας και δηλητηριάζει συνειδήσεις, ενώ διαμορφώνει μια κυρίαρχη δυναμική που αποθεώνει την επιτυχία χωρίς όρους και αρχές.
ΥΓ. Εάν κάποιος επικαλεστεί ότι στο θέμα Βάλνερ ο Ο.Σ.Φ.Π. ζήτησε απλώς την εφαρμογή του νόμου, ας θυμηθεί ποιο νόμο υπηρέτησε η θρυλική παράγκα ή την παραγωγή ευκλεών διαιτητών, που απέφεραν την κατακραυγή και το χλευασμό αυτής της ομάδας σε όποιο γήπεδο παίζει.
Κυριάκος Χήνας και για την αντιγραφή Γιάννης Βούρος

2 σχόλια:

gjcrow είπε...

Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα.
Εξαλλου οποιος εχει την εξουσια αρεσκεται στο να προκαλει το κοινο αισθημα.

ΙΚΑΡΟΣ K είπε...

κι εγω συμφωνω με τα λεγομενα ,αλλα αντι να ασχολεισαι με την μπαλιτσα ασχολησου με τιποτα πιο σοβαρο κυριε βουλευτα που εχεις υπερψηφισει ολα τα μετρα του κομματος σου που μας εχουν γονατισει..αλλιως πηγεναι σπιτι σου....οποιος συμπορευεται με τους προδοτες ειναι ενας απο αυτους!